Indmeldelse i Boldklubben Pioneren
Fodbold

Klub:
Boldklubben Pioneren
Vigerslevvej 350
3617 3559
bestyrelsen@pioneren.dk

Senior

Kontingent DKK 700,00
I alt at betale DKK 700,00

Vær opmærksom på, at når du betaler denne indmeldelse tilmelder du sig samtidig til et abonnement i klubben, som giver klubben mulighed for automatisk at trække kommende kontingentopkrævninger på dit kort. Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartner. Du kan til enhver tid ændre dit tilmeldte betalingskort via Mit DBU.

Kontingentet er på 700 kr. halvårligt. Der skal betales kontingent før man er spilleberettiget.

1A: Log ind med dit DBU login

Har du tidligere spillet fodbold i en DBU klub, så er du allerede oprettet i vores systemer. Har du glemt dit brugernavn og adgangskode, kan du klikke her: Glemt adgangskode?

Brugernavn
Adgangskode
Eller...

1B: Opret som ny fodboldspiller

Hvis du ikke før har spillet fodbold eller ikke kender dine DBU login, så kan du oprette dig som ny bruger.

Opret ny bruger
   

Købsbetingelser for indmelding


Aftaleindgåelsen

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når klubben har registreret og modtaget betaling.

Betaling

Du har mulighed for at betale med Dankort, VISA eller Mastercard - alt efter hvilken aftale som klubben har med kortindløser. Al kommunikation er krypteret, foretages gennem QuickPay og er certificeret af PBS. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. DBU gemmer ikke kortoplysningerne.

  
Gebyrer ved betaling

Der kan være pålagt gebyr ved betaling - dette er noget klubben selv bestemmer.

Refundering

Tilmelding er bindende og køber kan ikke få refunderet sit kontingent.

Abonnementsordning

Hvis der bruges abonnementsordning - vil der KUN blive trukket penge på betalingskortet efter der 7 dage før trækningen er udsendt en email med oplysninger omkring selve trækningen. I tilfælde af sletning eller fornyelse af kortnummer - så kontaktes klubben og de kan slette det nuværende kort via KlubOffice - hvorefter det nye kort tilmeldes ved næste kontingentkørsel. Kvitteringer ved abonnementsordning bliver tilsendt via email.